In onze mooie vakantiehuis geniet je van:

Indeling van het huis:

Begane grond

Bovenverdieping

Op het platteland:

Buitenshuis

Ontdek onze omgeving:

Binnen een kwartier in het centrum van Enschede.

Ontdek het prachtige Enschede, de hoofdstad van ons mooie Twente. Enschede heeft voor iedereen wel wat te bieden, en dat op enkel een kwartier afstand met de auto. Talloze leuke winkeltjes waar de dames zich uren kunnen vermaken, terwijl de heren lekker met een pilsje op één van de vele terrassen op de Oude Markt zitten. 

Of in het prachtige natuurgebied het Lutterzand langs de Dinkel.

Lekker door de groene bossen van het Twentse landschap wandelen of even afkoelen in de Dinkel op een snikhete zomerdag. Het Lutterzand is ook zo te bereiken vanaf ons vakantiehuis, zelfs met de fiets. Het is dan ook een heel mooi gebied om doorheen te fietsen. Na afloop zijn er ook mooie horecagelegenheden in de buurt voor een drankje na of om te dineren.

Genoeg van Nederland? We zitten vlak bij de Duitse grens. Bad Bentheim is dan zeker aan te raden.

Ook Duitsland heeft veel mooie plekken om te bezichtigen. Gelukkig is de grens ook niet ver van ons verwijderd. Je kan met gemak in 20 minuutjes fietsen in Duitsland zijn en hier de prachtige omgeving verkennen. De fiets meenemen raden we dus zeker aan. Bad Bentheim mag natuurlijk ook niet ontbreken op het lijstje met bezienswaardigheden. Dit oude middeleeuwse dorpje heeft een prachtig kasteel om te ontdekken en nog veel meer sporen van die tijd. Zeker de moeite waard!

Voor meer leuke ideëen, kijk op De Schatkamer van Twente!